Wednesday, 19 October 2011

Main Masak² Dekat Facebook .

Yuhuuuuuuu ! ! !

Ahaha . Assalammualaikum . I have a very good day today ! Ermm . . Not really good day because my baby² disturbed my sleep . By the way , i skipped today ! Hehehe . . I am such a good brat . Today we have senamrobik at school . Wtf ? Kau ingat aku nak datang ? ;D

Before this , dah janji dengan Awa nak masak . Then , plan punya plan , akhirnya nak lepak umah aku . Well , mak aku tak kisah janji tak buat mende pelik² . Ada ke sedap² aku tido , diorang ketuk pintu bilik aku waktu pukul 8 . Waktu tu memang heaven gila since aku mimpi aku tgh tea time ngn Nino , Sho ngan Jun . Dengan tak bersalahnya diaorg gelak . Aku lak tengah mamai terus jerit "TAK GUNA KORANG !" Tapi bila fikir balik , mana boleh anak dara tidur balik lepas Subuh . Hehehe . . .

Yang datang tu tak lain tak bukan Cik Kyoko , Lya (kembar Nino) , dengan Awa . Cehh , bajet la lepas aku mandi semua nak masak . Tapi , alang² diorang dah bukak laptop , aku pun bukak PC . Mak aku beli breakfast kat luar . Lepas breakfast sambung lagi ber-FB . Amik ko ! Padahal semua lepak kat ruang tamu . Tapi , sembang kat FB . Ruang tamu tu diam je kecuali bila aku jerit . (Jerit sebab tengah cuci mata - fangirl-ing) Hehehe . . .

Pastu² , kitaorang layang movie seram . Ala , over je sapa yang takot tu . Memang la muka hantu tu pelik , tapi aku tgk budak kecik tu (Hantu) boleh tahan comel la .

Jeng ! Jeng ! Jeng ! Aku promote Arashi 'aku' kat diorang . Bukak PV Happiness dengan Love So Sweet je . Omomomo . . . Encik Nino menawan hati saya lagi . Oppss , semua Encik² dalam Arashi ye . Sekarang , i can not decide who the fuuu my Ichiban . So , Semua la jadi Ichiban . Well for me , semua orang dalam Arashi ada talent masing². Jun pandai berlakon , Sho lak bila rap soooo awesome while Ohno lak is one of the best singer . Nino and Aiba have different voice from others . I feel like , yeah before this tersangkut dengan budak JE yang lain , tapi sekejap je . Tapi dengan Arashi ni lain skit . Believe or not , aku dah jarang sangat dengar lagu Jrock sebab diorang. EH ? ? Mr. Yutaka jangan marah saya !

Sunday, 16 October 2011

Not My First Time . . .

Ohoiiii ! ! ! Oppss , Assalammualaikum . Well , I don't know how many times I said this , but , I made new blog . It looks more hideous I think. :P