Saturday, 19 November 2011

Last Day & First Day

Hari ni first day cuti sekolah . That’s mean dah last day of3RK . You know what , aku langsung tak menangis . Heh, agaknya dah kering kot air mataaku . Tapi , entah kenapa aku tak nangis . Weih , kalau jumpa kawan yang kat tepijalan then berpisah tak terasa apa-apa . Ni kalau kawan yang berjuangbersama-sama , berkongsi suka-duka , bergossip dan do trouble together sepanjang3 tahun berturut-turut agaknya mcm mne la nak berpisah . Tu yang aku tgh fikirskrang . Mungkin sekarang aku muak tgk muka diorang dalam kelas , tp bilaberpisah mesti rindu kan ? Kan ? 13 Perempuan and 4 Lelaki (termasuk aku) . Kalautak cukup satu , itu bukan kelas RK SMKAI first batch tau . Kitaorang pemulatradisi di SMKAI . Kelas harapan sekolah , harap-harap next generation buat yangterbaik . I got a feeling that all of my classmate will get into Science Stream .I hope so . InsyaAllah .

Eh ? Gambar last day . Geng Kita . Hehehe . Dont ask me why Geng Kita . There is a story behind the name . Tapi tak baik cerita . Nanti ada orang terasa . Rasanya , yang tahu pasal sebalik nama ni cuma aku dan Iffa .

Dari Kiri: Cik Afiqah, Cik Eyfa, Cik Tipah, Cik Yaya, Cik Nabilah(Me!), Cik Wawa, dan ada orang sesat, Hariz!

Muka baik la konon, tapi... TroubleMaker dalam kelas!

Me and Cik Eyfa. Ehhh. and Cik Afiqah!

Penjaga tiang! Me the one hold bottle.

Keluarga 3RK! Tapi tak cukup orang. Someone is missing here. Nisa kot?


Dah , next topic . Cuti Sekolah ! Too much of times to killsampai tak tahu nak buat apa . Perancangan aku ? Jeng !Jeng ! ;D

Baca novelsampai muntah 

Tengok dramaJepun/Korea sampai pengsan

Belajar bawakmotor 

Belajar memasak

Fangirl-ingsampai bosan

Lepak denganBdak 3RK

Jadi Rajin. Eh?What? ;D

Aku ada beli novel baru. All of novels are by Hlovate . I bought Tunas , aA+bB and Versus .

Credit : Google.

Credit: Google.
 
It is worth to buy and read . Hlovate ada cara dia sendiri . Tunas best cerita pasal dekat asrama di Kolej Tunas . It is also about the past of Addin and Benz . Btw , Addin tu perempuan . Aku pun confuse ingat lelaki . Benz la lelaki . Bukan Mercedes Benz tau ! aA+bB tu pulak kisah Addin dengan Benz bila dia orang dah kawin . Aku tak habis baca lagi . Tapi tak rugi baca . :D Kalau novel Hlovate , aku paling suka Tunas and Rooftop Rant . Versus cerita pasal orang islam yang nak jadi lebih baik . Not bad la . I learn a lot ! Tapi yang pasti , novel dia best² .