Friday, 30 December 2011

Bubye 2011

Assalammualaikum !


Oii ! ! What's up ? Genki desu ka ?
2011 dah nak habis . So , goodbye 2011 and welcome 2012 . Sesaje update awal sebab I dont know whether I can update on 1 Jan or not .

So , talking about new year , have you think about your new year resolution ? My new year resolution is ~ ~ ~ *dont laugh !* "I want to change myself on every aspect . Solat on the time and finish homework before on9 !" 

By the way , next year I'm form 4 . SPM 2013 liao ~ Aku ambil Science Stream . Heeeee . . Ingat nak ambil subject Tasawwur untuk subject tambahan . :D And yessss , kelas 4 Sains tahun ada ada lebih kurang 27-30 la . Aku tak ingat . Ramai nyaaaaaa ~ ~ Dulu 17 orang , suddenly dah up sampai 30 pulak . Tak biasa pulak . And of course , duduk tepi Adhwa ~

Kiranya , subject yang memang kena ambil adalah ~ *jeng! jeng!*


Kimia - Waaaaaaa , cambest je ? Cikgu Rozidi kot ajar . Waktu orientasi dia baik la jugak . ;)

 
Biologi - Heh , disebabkan tangan aku keras , aku tak boleh ambil LK(Lukisan Kejuruteraan) . Jadi , aku amik Bio . Bak kata Cikgu Hasniza , nak score Bio kena ikut slogan dia . "Baca , Ingat dan Faham!" Agaknya InsyaAllah aku boleh follow kot .


Fizik - Cikgu Shimah ajar . *jeng~ jeng~*  Cikgu science f3 dulu . Tadi rajin la nak tengok Fizik tu macam mana , so bukak buku teks . Tak sampai 5 minit tutup balik . Tak paham . Tapi Achak kata Fizik kacang ! *mentang² tu fav sub dia* >3>

Add Math - Mostly said Add Math is worst nightmare ever . Even teacher cakap "Senang nak lulus tapi SUSAH nak score" Mak aiihh , hari first orientasi dah takutkan kitaorang . Come hell or high water , aku kena belajar sesungguh . *bajet* Abah nak hantar pegi tuition . Aaaa , tak suke  pergi tuition ! Someone! Tasukete kudasai ~ ~


Yang lain ? No comment ! Tapi , dah masuk Menengah Atas dah tak boleh macam dulu dah . I'm no more RK student . So , PARTYYYY ! !

Aku hepi gila da nak masuk 2012 . Banyak band kot nak release album , single segala nak bagai . *eksaited sbb tu je ? * Muahahaha . Okaylah nak kemas buku yang berlambak kat atas . Happy New Year ! :D

No comments:

Post a Comment

Leave Cupcakes For Me ! :D