Monday, 26 December 2011

School Days ?

Assalammulaikum !

OFF TOPIC : ALICE NINE'S NEW ALBUM ! "9"

Bahagiakah aku ? Ceii , apa punya soalan la . Actually , Malaysian student's worst nightmare is coming . School days will start on 4 January ! Nightmare gile ! Aku dah tak senang duduk . Yelah ~ Mana tak nya hari² asyik aku ber-camping depan PC . Hari² jugak la aku asyik dok berfangir-ling ngn tengok dorama jepun . Tapi eksaited gak la jugak sekolah dah nak bukak .


Things make me excited at school :
1) Jumpa semua budak 3RK(2011) balik .
2) Jumpa cikgu² dan Papa²/Mama² kesayangan balik .
3) Makan makanan kat kantin yang tak sedap tu .
4) Dengar cikgu bersyarah kat perhimpunan .
5) Homework ! (Hahahaha)

Thing make me want to puke at school :
1) Certain people la .
2) Nanti kelas bercampur adukkkkkk . (Aku nak semua budak 3RK je sekelas dengan aku *kejam + gedik*)



Then, semua budak form 3 .. *lupa diri lak* .. Budak form 4 kena datang sekolah hari 29/30 untuk ambil buku teks and dengar ceramah la kot . Aaaaa . Tak suke .. Tak suke .. *mata keatas , tangan kedada*

Aku bukak sekolah ni bese² je . Barang dah beli ? Disebabkan tawaran keluar lambat so kena pegi sekolah harian dulu la . Mak aiihh , harap² tawaran keluar cepat la . Tapi aku ... Aku cam tak de semangat je nak pegi memana asrama . Korang paham la aku ni ... anak MAK !


Aku baru beli beg sekolah . Hahaha . Sejam kot nak pilih . Abang aku kata aku ni noob dalam nak beli baju , beg , dan segala²nya kecuali makanan . Kalau aku tunjuk beg sekolah aku tu kat diorang mesti kompelin . Ni tak kena , tu tak kena . Aku ni kan asyik bertapa dalam rumah . Bukak PC pun tgk drama ntah pape . Mana la tahu flow pesyen kat Malaysia nih . Then , bab² pesyen kat Jepun lagi la tak tahu apa ntah . Stakat gothic lolita , semua tu ... aku ni mana la tau . Kalau tanya buku RAM ngn Hlovate aku tahu la sikit² je . Muahahaha . I'm bad in EVERYTHING .

Baju dah tempah . Sepasang je baju putih . Aku tengah terpikir , tahun depan aku tak jadi pengawas dah . Aku ada satu je baju putih . Cmner la agaknya . Alat tulis ? Beg tema kaler hitam . So alat tulis kena warna hitam ke ?



Okey la , aku tak de mood dah nak tulis

No comments:

Post a Comment

Leave Cupcakes For Me ! :D